søndag, juni 29, 2008

I love you Mr. Darcy






Ikke Katrine sin Mr. Darcy, men MIN Mr. Darcy.

Colin Firth. Jeg er blitt forelsket i han. Som om han var en ekte person i mitt liv. To netter siden lastet jeg ned filmer med han og har sett de fleste nå. Han er så utrolig perfekt. Jeg liker han best i Bridget Jones' Diary. Jeg har sett den tre ganger på rad i natt og kunne gjerne ha sett den igjen! Yes, I have a thing for men in my fathers age. I'M NORMAL I PROMISE!

Det er en stund siden sist blogginnlegg. Jeg har bare ikke hatt noe å skrive om. Og jeg var på hyttetur i en uke. Ja, stemmer. Det er sommerferie nå. I tilfelle du ikke fikk det med deg. Forrige uke dro jeg og min ekstremt poker-avhengige familie på hyttetur. Det var faktisk utrolig kjekt og ikke hva jeg forventet i det hele tatt. En uke med masse god mat, regn, lesing og poker spill HVER dag var faktisk ganske greit. Hadde gjerne vært der en uke til.
Resten av sommeren kommer jeg til å gjøre slik som jeg har gjort de siste to dagene. Laste ned masse forskjellige filmer, sitte oppe hele natten (BOKSTAVELIG TALT) å se de. YEAH! Det er jo egentlig helt jævlig med ferie nå. Jeg savner ALLE i klassen (Merket det i dag da jeg så filmen fra hytteturen vår) og jeg har ikke noe å gjøre på når skolen er slutt. Sure, I can hang out with friends. Men alle er enten reist bort, SKAL reise bort eller må hjelpe til med bryllupsforberedelser (det siste gjelder bare én person da, Frk. Kikkis, men jeg trenger henne sårt!).

Så dere som leser dette og ikke er opptatt akkuratt nå og tåler trynet mitt, SEND MEG EN MELDING så kan vi finne på noe. :)
Selvfølgelig kommer ingen til å sende meg en melding, men jeg kan late som! YEAH!

Aaron har bursdag i morra og søs skal lage en stor DRAGEKAKE! I know. Hun har lagd legendariske kaker i bursdagene oppgjennom årene: Blant annet; Piratkake, rumpekake, pokémon kake, batman kake, enda en piratkake, tigerkake og listen er enda lenger. Jeg lurer på hva jeg skal bestille til min bursdag. Men det er så lenge til den at jeg er død innen den tid kommer og ringer bjella.

Så, så, så. Endelig klarte jeg å skrive et innlegg jeg har villet å skrive kjempe lenge.

Filmer jeg anbefaler dere å se:
- Pride and Prejudice (even though I LOATHE Keira Knightly)
- Shakespeare In Love
- Driving Lessons
- Girl, Interrupted
- IRON MAAAAN (Herregud, jeg fikk ståtiss av denne filmen)
- Sense and Sensibility
- Stranger Than Fiction
- Snow Cake
- The Rocky Horror Picture Show
- Idiocracy
- Og selvfølgelig P.S I Love You

I HAVE MOVIEFEVER!
Over og opp, Propp

torsdag, juni 19, 2008

B VITAMINER SKAL BLI MIN BESTEVENN!

Jeg mangler B-vitaminer. Jeg skal snart ta MR undersøkelse av hodet mitt. Jeg skal gå til fysioterapaut og kiropraktor. Jeg skal begynne på lysbehandling. Og jeg har kanskje infeksjon i kroppen. Legen min sa blodinfeksjon men jeg tror han sa feil. Er ikke det farlig? Det sa mamma hvertfall. Mamma er snill :) Hun er sykepleier vettø.

Jeg tror naturen spiller et puss med meg. Jeg har ikke sovet på 48 timer. Ikke i det hele tatt. Så i dag la jeg meg kl 23. Jeg har vært våken siden. For ikke så lenge siden ga jeg opp og fant fram min kjære grå pc. What to do. Jeg må jo få sovet en eller annen gang! Jeg har fremføring av Disney Dazzle i morra. Det er sånn Disney medley vi synger og danser til på skulo. For de som ikke visste det.

Jeg kom på nå at jeg har mange tegneserie dynetrekk ting. Løvenes Konge 2, Spongebob Squarepants, Hunchback in Notre Dame, Bart Simpson, Toy Story. Det var alle. Trorjegerikkeheltsikkertvilerjegharfler. Må kjøpe flere.
blææææææææ. Dette er det mest innholdsløse innlegget noensinne. det er sånn vi liker det?

I går så satt jeg på bussen. 80 bussen vel å merke. Jeg satt meg bak en sånn jente. en SÅNN jente. Og hun snakket i telefonen. Plutselig hører jeg henne si noe omtent som : "Ja, jeg veit. whatevvvvvvvvvva (MED SKIKKELIG TRYKK PÅ V'EN*) Jeg lo.

Vet dere hva? Remi. Han er ganske morsom. Hei Remi! Hvis du leser dette så må du bare si noe morsomt og smile. For du er søt :)
Jaran er ikke morsom. hohohoho mobbemobbemobbemobbemobbe. Jeg liker egentlig ikke å nevne mennesker sitt navn. La oss kalle Remi for morkake og Jaran for publiser.

Morkake og Publiser gikk tur en dag. De skulle kjøpe IS! jaaaa. Morkake tenkte lenge og lenge og lenge og lenge til han fant ut at han ville ha sjokolade-appelsin-makrell-mandel smak på sin is. Publiser ble så sinna fordi det var det HAN skulle bestille. Publiser ble utrolig fornærmet og mistet paraplyen sin i vinden. Han skulle løpe etter den idet han kom på en meget flau episode for lenge siden da Publiser mista paraplyen sin i vinden og løp etter den og brakk alle beina i magen. Nesen hannes falt ned og festet seg på storetåen hannes.
SLutt.

ÆSJ STORETÅ! Jeg liker ikke tær. Tær er litt ekle i grunn i bunn :) JAAAAAAA SÅRET MITT I GANEN HAR HEALET. Dette er den vakreste dagen i mitt liv. Jeg vil bruke denne muligheten til å takke alle som har betydd noe i livet mitt. Det grønne eplet mitt, morkaken min, alle etikettene mine(<2345), og til sist men aldri minst; den store posen min brukte tyggiser jeg har hatt for alltid. TUSEN TAKK.

jeg må virkelig legge meg. snusisnusi=D=D=D=D=D=D=D=D=D=D
Skal jeg gjøre dette om til en sånn TOTÆLLI fjortiz blogg? JA

Hejjjj! <3
Arh, jeg kjeder meg sååå sykt ! I dag har jeg vært med Unnisöta mii <3. Vi hadde en fantastisk dag, ass . Først spiste vi middag på Mc'en! Også senere satt vi opgjerofgifgerfgerfger.... Jeg klarer ikke dette.. :P

onsdag, juni 18, 2008

El Presidento, det er meg

Jeg har nettopp vært på korøving med guttaboys! det var kjekt. :) Vi lo masse, spiste pizza og spilte Presidenten. Hence the title. I morra skal jeg se fotballkamp. Portugal - Tyskland. Med Kikkis og kanskje noen andre? Enten blir det pub eller blir det hjemme hos meg på STORSKJERMEN i kjellerstuen/soverommet.


http://www.youtube.com/watch?v=GrqUuYGTjdA
HAHAHA DENNE GÅR UT TIL JARAN!!

P.S. I love you

Jeg har nettopp sett P.S. I love you og den var helt fantastisk. Når jeg først så traileren tenkte jeg at det var en av de typiske crappy amerikanske filmene men jeg tok helt feil! Denne filmen var ekte og utrolig trist.
Den handler om en dame som mister mannen sin. Han dør liksom. Også når han er død så finner hun 10 brev han har skrevet og lagt fra seg for å hjelpe henne med å komme seg videre etter hannes død. Jeg gren under HELE filmen. Jeg tuller faen ikke. Det var ikke en scene hvor jeg ikke gråt. Det var helt forferdelig trist og så fint og kroppen min tålte ikke så mye følelser på en gang. Jeg vil se den en gang til nå. Jeg likte ikke engang Hilary Swank før. Nå elsker jeg henne. Og han som spilte Gerry, Gerard Butler (SØK på google, he is a fucking hottie) stjal jo hjertet mitt. Jeg følte at jeg var kona hans og han døde. Så vondt gjorde denne filmen. Men på en bra måte. Eller.. Egentlig ikke. For jeg er litt deprimert nå. VELDIG.

Men denne filmen gikk hvertfall på topp 5 filmer. Dere kan si hva dere vil, men jeg elsket den med kroppen og sjelen min. JEG ELSKET DENNE FILMEN!!!!!!!!

tirsdag, juni 17, 2008

MASHUNO!


Jeg har blitt avhengig av The Sims.
Jeg er så flink! Jeg har holdt meg røykfri i 1 måned og en uke nå! Det har gått sykt fort! :) Dette går bra. Mitt neste mål er å holde meg ut hele sommerferien. PIECE OF CAKE! Men nå skal jeg spille videre på Sims! KATTENE HAR FÅTT KATTUNGER! jaa.

Hade bra din appelsinmarmelade:)

fredag, juni 13, 2008

Disney Dazzle!

Smil, dans og lat som om du har det helt fantastisk. :)

Hva betyr egentlig "fyttigrisen" ?

Jeg er hos Kamilla nå :) Vi har sett Eurotrip. Den var gøy. Jeg har fri helt til torsdag! Og i dag er det fredag! Også er det tulleskole i to dager også er det sommerferie? Hva skal du i sommerferien? Jeg skal en tur til Oslo for første gang. Også skal jeg på hyttetur med familien også skal jeg bare slappe av og være med venner. Kanskje mamma vil kjøpe en Danmarkstur til meg! Jaaaa, det blir bra. Oh! Også skal jeg på Metallica konsert med DJUNI og søs. GLEDER MEG TIL BÆSJEN!


Onsdag skulle jeg egentlig på Foo Fighters men jeg hadde migrene og gikk på en liten pub med Kikkis og STIG FRIKKIN HOLMÅS (faren til Kiksi) og der så vi Portugal - Tsjekkia kampen. Det var utrolig gøy og vi skal tilbake på søndag for å se den neste Portugal kampen. Visste dere at faren til Kikkis, selveste Stig Holmås skrev TAXI TAXI? Morsomt.

Men nå venter Kamilla på meg. goodiebag :)

tirsdag, juni 10, 2008

AT THE FUCKING MOMENT

AT THE MOMENT
spiser jeg: Ingenting faktisk. wow.
drikker jeg: munnslev
har jeg på meg: ingenting
chattes det med: mdz
lyttes det til: Juno OST
sier jeg alt for ofte: hoho, seriøst?, omg, liksom, HALLAIEN
tenker jeg: på onde mennesker
humøret: dårlig
ønsker jeg meg: et privatliv og uendelig med penger
elsker jeg: meg selv
hater jeg: familier som maser
gleder jeg meg til: foo fighters hvis jeg orker. og metallica med juni
gruer jeg meg til: familie turen
er jeg avhengig av: ikke røyk hvertfall! avhengig av pcen
ser jeg på: pc skjermen din dust
leser jeg: det jeg skriver

Min morgen

Jeg har fem forskjellige alarmer på mobilen. Den første er kl. 6. Jeg har satt den så tidlig fordi jeg bruker litt lang tid på å våkne. Når jeg endelig står opp etter mye bråk og rabalder fra mobilalarmen så sitter jeg meg opp i sengen og klør meg på forskjellige steder. Sånn kjempe lenge. Jeg vet ikke hvorfor, men jeg har gjort det så lenge som jeg kan huske. Så valser jeg inn i dusjen med et trøtt fjes og sliten kropp og alt jeg kan tenke på er "Hvorfor suger livet så hardt?" og "Jeg vil gå å legge meg". Vi har også den klassiske "Jeg vil drepe meg selv". Hvis ingen av dere tenker sånt om morningen er dere lykkelige, glade mennesker som elsker å stå opp tidligst som mulig. Vennligst FORLAT bloggen.

Uansett. Da jeg er ferdig i dusjen er jeg endelig blitt litt mer våken og kan åpne øynene mine for første gang på dagen. (MERK: Du tenker vel "Æsj, hun pusset ikke tenna eller gikk på do. Men jeg gjør slikt i dusjen. ) Etter dusjen må jeg lade opp badekaret med fuktighetskrem og hoppe i det. Siden huden min er så tørr og vond må jeg det for at jeg ikke skal skrumpe inn og bli en stor valnøtt. Så går jeg videre til sminking av øynene. Det er faktisk det jeg bruker MINST tid på (Det var på Ripley's Believe it or Not forrige uke.) om morningen. Etter sminken er ferdig er jeg nødt til å gjøre noe med håret. Du skjønner jeg er en av de menneskene som går med hånkle rundt hodet lenge etter jeg har kommet ut av dusjen. Jeg bare hater å gå rundt med vått hår. Så du kan tenke deg at jeg har glemt meg nesten en del ganger. (hoho) VIDERE! YASSI SLUTT Å SPOR AV! Unnskyld. Anyhoo. Når jeg har kommet så langt at jeg har bare håret igjen så kommer det store dilemmaet. Skal jeg bare børste det og gå på skolen med vått hår? Skal jeg føne det enkelt og bare gå på skolen med kjedelig hår? Skal jeg føne det fint og stritt? Skal jeg lage krøller? Skal jeg føne det fint og stritt, så gå over det med strittetang også tilslutt lage stort hår?

OKEY, dette er ikke tull: Disse tingene er faktisk det jeg tenker om morningen når det kommer til håret mitt! DET ER ET HELVETE.

Jeg ender alltid opp med å gjøre det kjappeste, for som regel, sjekker jeg klokken før jeg rekker å bestemme meg og finner ut at jeg må ut døren om 7 og et halvt minutt. Ja, forresten. Innimellom alt dette har jeg kledd på meg også. De i klassen skulle bare ønske jeg kom naken på skolen.

Hvordan er DIN morgen? (ikke halvparten så kul som min. Dust :) )

fredag, juni 06, 2008

Side 123

Her er mitt forsøk på leken Silje skrev om på bloggen sin:

Regler:
1. Finn frem nærmeste bok.
2. Åpne boken på side 123.
3. Finn den femte setningen.
4. Post de følgende tre setningene på bloggen din.
5. Tagg fem bloggere og skriv hvem som tagget deg.

Boken jeg fant: Den gamle franskboken min, Enchanté

Elle a des goûts difficiles, elle déteste la télé. Elle n'aime pas les émissions nulles, les présentateurs arrogants, les documentaires ennuyeux, les films idiots, les séries debiles.
Jaques est un jeune homme 26 ans.

Skal jeg oversette?
She has difficult tastes, she hates TV. Something something, arrogant presenters, annoying documents, idiotic films and dubile series. (hahaha)
Jaques is a young man of 26 years.

WOHO!

torsdag, juni 05, 2008

Dette innlegget går ut til Arild og Hilde

Jeg holder på å bli forelsket i Gene Simmons. Og noen andre. Kjærleik er gøy!

Jeg har endelig klart å slutte å røyke! Jeg er så stolt av meg selv. Har holdt meg i tre uker :) Eller noe sånt.
Jeg er lei av at vennene mine maser om sex livet sitt. Jeg er ingen psykolog! JEG VIL IKKE HØRE OM DEN FANTASTISKE MORGEN SEXEN DERES! Det er ikke morsomt engang. Jeg skal på Metallica konsert også nå! DET BLIR BRA DET.

Jeg kom på i dag hvilke ting jeg sa på lørdag. Det var kanskje litt for private ting :) Yaa.

Mas mas mas. Jeg elsker deg, elsker du meg?

Men jeg har et spørsmål; Hvilket tannkrem bruker du og kaller du det for TANNKOST eller TANNBØRSTE/ TANNKREM eller TANNPASTA?'

(hahahaha HAMBAPASTA. Hugo du Hugo)


OMG JEG LÅ NETTOPP MERKE TIL AT KJÆRESTEN MIN (PAM) IKKE HAR EN NAVVEL! æsj. jeg slår opp.
href="https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjVWl_Xc5bdsSqPmt1vz5Y36mF37TndXJllCFFD0BL_wH6RXOnEp55yHMzzdp6LnxUHFW-AzwqGSv1sXtMkqhie_lIGk4KillyyAWGK0iRTFf9EGRuSKx5AnjoMFQDyZ-DVT_iXKYmdrTc/s1600-h/1702791143_a23fbb1034.jpg">

To søte jenter. Haha

onsdag, juni 04, 2008

Sol, vi i Bergen By hilser på deg med store smil

Jeg har hatt en fantastisk uke! Det har vært streik så jeg har hatt nesten ingen skoledager. Jeg var på den etterlengta hytteturen med klassen. Og jeg var på en fenomenal KISS konsert! På hytteturen skjedde det masse gøy. Vi skulle på Mjølfjell og nesten alle i klassen var med! Da vi gikk av toget stresset vi endel med å finne stedet og jeg hørte mange klager på hvor tungt det var å gå og andre diverse ting. Jeg tror ikke vi kunne vært med happy når vi fant hytten. Vi satte maten og tingene på plass, fant ut hvor folk skulle bo og begynte å lage middag. Etter middagen spredte folk seg litt. Noen spilte kort, noen var ute og disset og noen måtte desverre vaske opp etter middagen. Litt seint på kvelden begynte vi å drikke litt. Det var jo bare helt herlige mennesker. De som drakk av synderflasko var meg, Karoline, Ena, Juni, Baste og Robert. Vi ble ikke så full, men nok til å si en del ting. Vi gikk en tur til butikken midt på natten og stjal noen aviser! Det var morro. Etter hvert som jeg begynte å bli edru fant jeg en liten gjeng som hadde gjemt seg inne på et lite søtt rom i stuen. Meg og Juni joina de og vi hadde en utrolig koselig samtale utover natten. Folk begynte å bli trøttere og trøttere men jeg, Marie og Camilla ville ikke legge oss! Vi bestemte oss for å gå tur! Klokka 6 om morgenen. Vi gikk langt og lenger enn langt til vi fant ut at det var faktisk littegranne kaldt. Så vi gikk tilbake og begynte på frokosten. Etter frokost spilte folk fortsatt kort, plinget på gitar og snakket sammen. Etter hvert som solen kom opp, ble folk litt mer lettkledd og vi begynte å grille. Det tror jeg var det koseligste. Vi spiste, sang, tok bilder og solte oss. Noen gikk for å bade også! Men de kom tilbake etter ikke så lenge. De fant ut at vannet var fortsatt litt for kaldt for bading. Kvelden begynte å komme og vi skulle drikke. Jepp, lørdagen og! Denne gangen var vi en litt større gjeng. De samme på fredagen, inkludert Marianne, Madeleine, Kristine, Christina og Nora. Jeg vil egentlig ikke si så mye om lørdagskvelden, for desverre så husker jeg ALT. Men den inneholdt Jaran sine føtter, drikkelek, blotting av diverse ting, og en kraftig hodepine dagen etterpå. La oss ikke glemme en herpa stemme (Det ble vel egentlig verst pga KISS, men det kan vi ta latør). Dagen etter var egentlig bare stress. Vi måtte våkne tidlig, kaste all den gode maten, rydde, vaske, støvsuge og forlate huset plettfritt. Det gikk bra da, vi rakk toget. Det kom litt for sent men det er en lang historie jeg ikke orker å fortelle. Jeg føler meg som Kat nå. Skriver et skikkelig langt innlegg og alt er egentlig bare babbel. Men det blir et bra resultat fra Kat sin side så la oss håpe det blir det her og.
Da jeg var fremme i gode gamle Bergen møtte jeg pappa ikke så lenge etter vi gikk av toget, la bagasjen min i bilen og gikk til KISS-konsert. Den var jo helt fantastisk. Jeg har aldri blitt så tent på artister før. Gene Simmons, Paul Stanley og Eric Singer. Jeg driter i hvor gamle de er. Jeg kunne godt vært Simmons sin firetusenognoe dame! Og Stanley sine moves og stemme! Ble helt våryr ass :) Og nå må vi ikke glemme Singer sine trommetalenter. FYTTIGRISEN! Jeg har sett tøffe trommiser før men han her er bare en deilig mann. Da jeg kom hjem fra konserten var jeg så utrolig trøtt. Men det stoppet meg ikke fra å sikle på bilder og video av de på internett.

Anyways. Det kommer til å bli en flott uke også. Med sol og fri. Jeg skal drikke i dag også, og i morra skal vi kanskje besøke Hugo på skolen hans. (Hugo er Illi men jeg liker Hugo så godt så jeg fikk lov å kalle han for det! Ja, du er en klump HUGO!)
Også skal jeg bare være med vennene mine og nyte solen! Da må jeg kle på meg og levere Aaron i barnehagen. Yassimama, det er meg. :)

Noen bilder fra hytteturen. Dere er en flott gjeng og jeg GLEDER meg til flere hytteturer!