tirsdag, juli 01, 2008

Er du en frosk eller er du en grein med blader?

Jeg kan endelig gå ut i helgen! SAILOR, HERE I COME :) Jeg går på antibiotika nå. Jeg har bihulebetennelse! YEAH! Det inneholder mye slim skal jeg si det..

Jeg ligger i min vonde seng med Toy Story dynetrekk og ser drømmende opp på Disney Monopolet mitt som ligger oppå skapet mitt som er foran meg. Jeg har ikke spilt det på flere måneder. Jeg trenger noen å spille med. Jeg har ikke vært sosial eller ute, siden fredag. Og i dag er det tirsdag.
Jeg tror jeg skal ha fest i sommerferien og invitere hele klassen! Hvertfall de jeg snakker med. Som er vel nesten, omtrent alle sammen. Ugg, ugg, pølse med lugg!

Jeg lurer ofte på hvordan noen mennesker klarer å holde rommet sitt ryddig og fint hele tiden! Mitt rom er ALLTID rotete og støvete. Selvom jeg prøver å rydde så godt jeg kan, så ender det opp med å bli rotete to dager senere. Hvordan er det på ditt rom? Har du noen gode ryddetips?
JEG tror det blir fort rotete fordi jeg har så knøttlite rom med så UTROLIG mange ting som det ikke er plass til. Så derfor kan det etter noen timer flyte over. Men jeg er en slik jente som ikke har hjerte til å kaste ting jeg ikke har brukt siden jeg kjøpte dem. Jeg tenker sånn "ånei, tenk hvis jeg får bruk for det en dag. Nei! Denne skal aldri kastes. :)"

Klokka er 05. Jeg hadde planer om å legge meg kl 3. MEN SÅNN GÅR DET NÅR MAN SER PORNO HELE NATTEN!
Jeg har faktisk spilt Sims. Jeg laga ei jente som bodde alene. Og for å bli forfremmet hele tiden måtte hun ha sånn 46730634630 venner. Og hun ble forelsket i nesten alle vennene sine! HOHOHO! Og mange var jenter. Så for hver person hun ble forelsket i tok jeg bilder og alt. Hver gang hun hadde sex med en ny en. :) Hun er veldig lett på tråden. Hun heter Fucking Hot Whore! HOHOHOO<23456

Jeg hadde en så flott drøm i natt. Jeg drømte at jeg satt på et svært bord på Mc Donalds med alle vennene mine som betydde mye for meg og vi snakket kjempe lenge om altslagstingidenneraremensamtidigveldigsøteogfantastiskeverden. :)
Og Mads ville plutselig sykle opp et fjell og masse sånn. :)
Jeg var så glad da jeg våknet!
anywayz.

Her er noen morsomme klipp:

http://www.youtube.com/watch?v=UOECEEmnl-U

http://www.youtube.com/watch?v=0HcbOMqvK2M&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=bV3tfauw3vQ&feature=related

HOHO JEG SER DEG SNART :)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Var eg også der i drømmen, og evnt. ka snakket vi om? =D

btw, SKAFF DEG EN SKITTENTØYSKURV! Du kan formidabelt se rotet gli vekk!

Katrine sa...

Det hadde vært kjempe gøy om du hadde hatt fest med alle i klassen :D

Jeg kjenner meg godt igjen med at det blir rotete kjempe fort etterpå :/